Suzhou Center
Suzhou, China
Client客戶 CapitaLand (China)
Year年份 2015

Suzhou Center, CapitaLand’s latest mixed-use development in the CBD, has created an exceptionally high standard show suite: with extraordinary over-6-meter ceiling height, the chamber of main show encompasses advance equipment. Numerous UMU glasses of various sizes are hung in the air to serve as screens for multimedia content created by yucolab. Lines on the floor indicate the geographic location of the project and the facilities surrounding, and a uniquely designed model will rise up from the ground. Massive video walls were built around the corner aim at simulating a panoramic visual impact. The multi-channel display next to the architectural model allows yucolab’s animation to restate key features of Suzhou Center.

#work scope: media production